Marinbiolog

På god väg!

Liveblogg från Ostindiefararen

Kategori: Allmänt

Solen steker redan över Gamla stans hustak. Havet krusar sej lätt i morgonbrisen och genom de öppna kanonluckorna kan jag skymta Falken som glänser med seglen satta inne i Nybroviken.

Här nere på kanondäck står lådor på lådor med finvin och utanför har någon redan börjat börjat borra och skruva. Kaffet har sinat i kaffekannorna, babords och midskepps vakt har redan törnat till och förbereder skeppet för besökare varefter Bindefeldt kommer storma in tillsammans med Mannerström för att förbereda skeppet för Kundgligt besök. Nästan hela kungens familj hänger med på middag här ombord ikväll; C-G, Silvia, Vickan och Danne intar ikväll middag på kanondäck tillsammans med Sveriges landshövdingar.

Säpo ska ha dykare i vattnet och luftrummet ovanför båten är avstängt. Inga kameror och inga hastiga rörelser! Jag som ville krama kungen.

Nu ska jag se över min ekonomiska ställning och sedan ska jag ut och spatsera på Söder.

Göteborg må ha drömmarnas kaj men Stockholm är snart mina drömmars stad.

Fair Winds!

Måns hälsar

Kategori: Allmänt

Jag har inget att säga. Läs här istället!

(Ps; Det är Wallgrens GP-blogg från Ostindiefararen som jag sitter på nu)

Puss!

http://blogg.gp.se/resebloggen/

Måns hälsar också.

Jackie med kniven - Knife sponsrar Fi!

Kategori: Allmänt

Sneak peak

Kategori: Allmänt

tjuvkolla på powerpointen och mina (uppfuckade) data som inte duger till mycket mer än att väcka någon statistiknörds intresse.

Vilket iofs. inte är fy skam.


Men som ni ser, inga konsekventa resultat här inte, näe då...

Typ såhär

Kategori: Allmänt

Jag har i stort sett gjort klar min power point (modernare, digitaliserad version av over-heads för er i den äldre läsarskaran) och ska väl sätta mej och författa något slags manus till bilderna.

Det är jättefint väder ute och jag är inte nöjd med presentationen. Och jag skulle helst vilja genomföra ytterliggare ett statistiskt test på mina kaotiska partikel-data.

Det känns... segt.


Bild ritad och animerad av Nancy Pena; http://nancypena.canalblog.com/